Proyecto de Comprensión para Educación Infantil

lunes, 30 de mayo de 2016

Inglés 2º Infantil

SAGUNTO´S  PROJECT    2º INFANTIL

Los alumnos de 2º de infantil estamos aprendiendo, con la ayuda de nuestros profesores de inglés María y David y la auxiliar de conversación Phoung, los platos típicos de Sagunto. Para ello hemos jugado a montar un mercadillo en el que teniamos que comprar, pidiendolo en inglés, todos los ingredientes que necesitabamos.
Nos lo estamos pasando bomba.








 Aqui teneis las fotos del primer plato "Salad"




Inglés 1º Infantil

SAGUNTO´S  PROJECT   1º INFANTIL

Los alumnos de 1º de infantil, con la ayuda de nuestra profesora de inglés  María y la auxiliar de conversación Phoung,  estamos haciendo un mural en el pasillo con cosas típicas de Sagunto. Con el estamos aprendiendo mucho  vocabulario y estamos disfrutando mucho.
Aqui teneis las fotos de las dos primeras cosas que hemos hecho "an orange tree" and "a paella".








martes, 24 de mayo de 2016

Els Romans d'Infantil visiten la acròpolis de Sagunt


Preparant-se per a la marxa cap a Sagunt, els "romans" d'Infantil, elaboràren les seues propies vestes, medalles i braçalets.

Com a poble unit, cooperant i dialogant que són, s’esforçàren per tal de treballar amb il·lussió i ajudar-se els uns als alters. 



Els Romans, elaboràren les seues vestes a partir de teles velles que havien aconseguit al "mercat familiar" gràcies a la caritat dels venedors. Per tal de personalitzar-les al gust i creativitat de cada romà, utilitzaren pintura de distints colors i van fer sanefes i dibuixos pròpis de l'època!





Com que eren "Romans" molt treballadors i els agradava fer la feina ben feta, se n'adonaren que sols amb la vesta que havien preparat no es sentien del tot complets, pel que, van decidir elaborar complements per a lluir-los als carrers de Sagunt. 
























A la fí, marxàren cap a Sagunt...



Sagunt va rebre els "Romans" d' Infantil amb entusiasme i sorpresa. Aquells que els veien es preguntaven: D'on han eixit? Qui són? Qui els ha fet eixes vestes? On van?...


Els "Romans" van marxar per el centre del pòble, observant les seus carrers i monuments històrics (com la porta de La Judería) 






Fins que van arribar al seu teatre...al Teatre Romà. On van entrar, observar, caminar, tocar, experimentar als graons i vomitoris del teatre el que els propis romans vivíen i experimentàven... 



Van pujar a l'escenàri per tal d'entendre quina era la seua funció i quines parts tenia el teatre. Van caminar entre bastidors i què millor que el grup que va estudiar el teatre romà a l'aula per tal d'ensenyar-nos i explicar-nos més coses sobre aquell monument que estavem contemplant.  


















 




 


Participa en nuestra encuesta on-line

Entradas populares

Visitas

Traducción